Sivut

sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Novellini julkaistiin Reginassa!

Minun piti kirjoittaa misantropia-postaukseni jälkeen Ensiferumin keikasta, mutta olihan tästä nyt pakko tulla kertomaan. Niin, siis novellini "Hirviö Kaunottaressa" julkaistiin Reginassa. Kyseessä on kauhuromanttinen teksti, joka sijoittuu viktoriaaniselle ajalle. Keskeisiä teemoja ovat kauneuden katoavaisuus, naisen oikeudet, isän asema ja mielenterveys. Jos kiinnostaa enemmän, niin uudistunutta Reginaa myydään ympäri Suomea R-kioskeissa ja lehtipisteissä.

Kaikkihan alkoi niin, että päätoimittaja Sanna Tiihonen-Korppi löysi kirjallisuusblogini. Hän oli lueskellut tekstejäni ja jättänyt minulle yhteydenottopyynnön. Pian olimmekin jo tekemässä sopimusta julkaisusta ja nyt novelli on sitten lehdessä. Aikamoinen tunne. Aivan käsittämätöntä. 

Tässäpä vielä Reginan pieni pohjustus novellistani:

"Nainen lumosi kauneudellaan jokaisen vastaantulijan, mutta ei koskaan kelvannut itselleen. Peilistä tuli hänen pahin vihollisensa, ja voittaakseen kuvajaisensa nainen oli valmis tuhoamaan terveystensä ja myymään myös sielunsa."

Ihan kokonaan en ole lehteä vielä lukenut, kun sen vasta äitini luonta onnistuin hakemaan, mutta muutenkin lehti vaikuttaa oikein mielenkiintoiselta. Yhden novellin kerkesin lukemaan omani lisäksi ja pidin siitä varsin paljon. Mukana on niin harrastelijoiden kuin ammattikirjoittajienkin novelleja. Myös muunlaista sisältöä löytyy  kuten esimerkiksi haastatteluja (tässä kuussa esim. Sofi Oksanen), sekä kirja- ja blogiesittelyitä!

Toki tekstiäni saa parin päivän kuluttua nettisivujen auetessa käydä äänestelemässä numeron parhaaksi novelliksikin. ;)

2 kommenttia: